На Гребіківщині активізувалися телефонні шахраї

 На території обслуговування Гребінківської ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області зафіксовано випадки телефонних дзвінків від невідомих осіб

 

Головне управління ДПС у Полтавській області вже неодноразово повідомляло про випадки телефонного шахрайства. Відповідно інформації наданої суб’єктами підприємницької діяльності – юридичними особами на території обслуговування Гребінківської ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області зафіксовано випадки телефонних дзвінків від невідомих осіб. Злодії працюють за звичною схемою, представляючись від імені начальника інспекції Олександра Шарапки з номера телефону 0950552500 та вимагають кошти у сумах від 20 до 25 тисяч гривень.
 
"Вкотре нагадуємо, що службові особи ДПС у Полтавській області жодних вказівок по телефону щодо проведення перевірок, збираня коштів від свого чи від імені довірених осіб не давали й давати не можуть. Вони завжди діють винятково в межах норм Податкового Кодексу та законодавства України", - йдеться у повідомленні Головного управління ДПС у Полтавській області.
Поділитись на Google Plus

Автор Василий Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар