Гребінку відвідав перший заступник голови Полтавської ОДА

Матеріал взято із офіційної сторінки Дмитра Луніна - першого заступника голови Полтавської ОДА.
Краще один раз побачити, ніж сто разів почути.
Мене давно запрошували у Гребінку на унікальний спорткомплекс. І тільки коли я там побував, переконався, що його треба зберегти.
25 років тому він, дійсно, був одним із кращих в Україні. Дуже великий – є стадіон на 5 тисяч глядачів із футбольним полем, бігові доріжки зі спецпокриттям, легкоатлетичний манеж, спортзал, тенісні корти, волейбольні та баскетбольні майданчики, тренажери.
На базі спорткомплексу проводять всеукраїнські, обласні та районні змагання. Тут є умови для проживання, тренування і відпочинку для 100 осіб одночасно.
Але є велике АЛЕ. Ремонту спорткомплекс не бачив давно. Треба приводити до ладу все: від гуртожитку – до бігових доріжок. А міський бюджет не має коштів навіть на утримання. Лише на опалення взимку витрачається більше 800 тисяч гривень, а доходів у спорткомплексі – ніяких. Міський голова Віталій Колісніченко переконує взяти заклад на баланс області, в іншому разі його просто доведеться закрити.
Будемо це питання обговорювати з депутатами обласної ради. Я особисто бачу в цьому багато перспектив. У спорткомплексі можна проводити навчально-тренувальні збори спортсменів із різних куточків України. До Гребінки зручно діставатися з Полтави, Києва, Кременчука, а також із Черкаської та Чернігівської областей. Тим паче є залізниця. Крім того, місто може стати базою тренування для якоїсь національної чи обласної команди. Комерційну складову теж не варто відкидати. Тож є над чим поміркувати. Такі спорткомплекси ми просто зобов’язані зберігати.
Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар