ВІДБУЛАСЯ 3 ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ ГРЕБІНКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 

24 грудня 2020 року відбулася 3 позачергова сесія міської ради. Негайного вирішення потребувало питання заборгованості зарплат освітянам та працівникам культури Гребінківського району. Через непрофесійне складання районного бюджету на 2020 рік (бюджет було заплановано лише на 10 місяців) та безвідповідальне відношення до процесу вжиття заходів щодо своєчасної виплати заробітної плати, небажання керівників йти на непопулярні кроки з оптимізації малокомплектних шкіл у сільських населених пунктах,  під кінець року виникла заборгованість освітянам та працівникам культури району в сумі 2 мільйони 756 тисяч гривень.


І попри те, що у Гребінківській ОТГ відсутня будь-яка заборгованість по заробітним платам в тому числі і освітянам, а до кінця року бюджет громади і бюджети сільських рад району виконуються окремо, міський голова Віталій Колісніченко прийняв рішення допомогти у вирішенні критичної ситуації. За короткий термін міською радою були знайдені можливості для залучення коштів, які планувалося спрямувати на поліпшення інфраструктури чи покращення благоустрою у громаді, і направити на часткове погашення заборгованості, адже люди не повинні потерпати від недолугого керівництва окремих посадовців. Депутати підтримали це рішення одноголосно.


Крім того завдяки конструктивній співпраці міської ради, Полтавської ОДА, обласної ради та депутата облради Людмили Мірошніченко заплановано виділити кошти на погашення заборгованості також з обласного бюджету. Сподіваємося всі зроблені кроки та прийняті рішення приведуть до позитивного вирішення цієї прикрої ситуації і люди отримають зарплати.


Також на сесії затверджено зміни до Положення про відділ освіти та штатного розпису КЗ «Спортивний комплекс м.Гребінка».

Міський голова Віталій Колісніченко подякував депутатам за конструктивну роботу, привітав з прийдешніми новорічними святами та закрив 3 позачергову сесію. 






Джерело: http://www.hrebinka.org.ua/

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар