НА ТЕРИТОРІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ ГРЕБІНКІВСЬКОЇ ДПІ ГУ ДПС У ПОЛТАВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗАФІКСОВАНО ВИПАДКИ ТЕЛЕФОННИХ ДЗВІНКІВ ВІД НЕВІДОМИХ ОСІБ

 

Про це повідомляє Головне управління ДПС у Полтавській області 

“Відповідно інформації наданої суб’єктами підприємницької діяльності – юридичними особами на території обслуговування Гребінківської ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області зафіксовано випадки телефонних дзвінків від невідомих осіб”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначили податківці, злодії працюють за звичною схемою, представляючись від імені начальника інспекції Олександра Шарапки з номера телефону 0950552500 та вимагають кошти у сумах від 20 до 25 тисяч гривень.

“Вкотре нагадуємо, що службові особи ДПС у Полтавській області жодних вказівок по телефону щодо проведення перевірок, збираня коштів від свого чи від імені довірених осіб не давали й давати не можуть. Вони завжди діють винятково в межах норм Податкового Кодексу та законодавства України”, – наголосили у Головному управлінні ДПС Полтавщини.

Податківці радять бути пильними та обачними, не вступати в перемовини з телефонними шахраями та не перераховувати їм кошти. А при виявленні таких махінацій негайно звертатись до органів Національної поліції, СБУ та прокуратури.

Джерело: https://np.pl.ua/

 

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар