ВАЖКА ВТРАТА В ЖУРНАЛІСТСЬКІЙ РОДИНІ ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ


Цей голос довгий час був символом Лубенського радіомовленняНіна Володимирівна Малій - заслужений журналіст Украіни, довгий час головний редактор Лубенського радіомовлення сьогодні відійшла уквітчаною стежиною у кращі засвіти.

Вона народилася у невеличкому приміському селі Нижчий Булатець, куди й повернулася до рідної землі, пройшовши сповнений клопотів і тривог, а частіше приємних хвилин творчої роботи на радіо м.Лубни, життєвий шлях. Закінчила факультет журналістики Київського державного університету ім.Т.Г.Шевченка, працювала у рідному місті Лубни.

Будучи головним редактором КУ РМР "Радіо-Лубни", вкладала всю душу в роботу, за що нагороджена грамотами Комітету телебачення і радіомовлення Украіни, Полтавської ОД ТРК "Лтава", обласної ради, обласної держадміністрації, іншими. У 1998 році ій присвоєно звання заслуженого журналіста Украіни, у 2001 - нагороджена у складі творчого колективу премією ім.В.Малика за озвучення документального багатосерійного фільму "Лубни в ХХ столітті".

Разом з чоловіком Олексієм Івановичем Малієм народила та виростила дочку Оксану, опікувалася долею двох онуків.

Вічна світла пам'ять про полум'яного журналіста і щиросердну людину Ніну Малій збережеться навічно в серцях вдячних лубенців, колег по роботі, журналістів.

Джерело: соціальна мережа facebook

 

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар