ОБРАЛИ ЗАСТУПНИКІВ ТА СЕКРЕТАРЯ: ВІДБУЛОСЬ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛРАДИ З ПИТАНЬ ЖКГ

 


11 грудня під головуванням Івана Сидоренка відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження, будівництва, транспорту та зв’язку.

У засіданні взяли участь керівництво та депутати обласної ради, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, державного підприємства «Агентство місцевих доріг Полтавської області», журналісти.

Члени комісії підтримали пропозицію Івана Сидоренка обрати заступниками голови постійної комісії Володимира Говоренка та Людмилу Мірошніченко, секретарем Костянтина Копотуна, сформувавши таким чином керівний склад постійної комісії.

Потому депутати перейшли до обговорення питання про стан підготовки Програм структурними підрозділами Полтавської обласної державної адміністрації. За словами директора Департаменту будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства облдержадміністрації Віталія Кулинича, нині в департаменті розробляються нові обласні програми, адже термін реалізації окремих діючих програм закінчується в поточному році. Зокрема, будуть представлені програми, які забезпечуватимуть проведення в області енергоефективних заходів, введення в експлуатацію артезіанських свердловин, будівництво водогонів та інше.

 Джерело: https://oblrada-pl.gov.ua

 


Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар