Як зберегти гарну фігуру і не погладшати під час зимових свят

 Ці поради допоможуть бути завжди у відмінній формі.



З року в рік ми мріємо підтягнутися, стати кращими і стрункішими перед головним святом. Але вже залишилося трохи більше місяця, а отже, часу на кардинальні зміни залишається все менше і менше. Однак схуднути до Нового року цілком реально. Ми ділимося зі своїми читачами секретами, які допоможуть схуднути до святкових канікул, інформує Ukr.Media.

Згадайте минулий рік

Необхідно оцінити весь попередній досвід по схудненню, згадати минулий рік. На попередніх святах ви напевно багато їли. Але чи варті були ці смачні наїдки і чи коштувало воно того почуття провини, яке ви відчували на наступний ранок?

Відпочивайте

Необхідно добре висипатися і ретельно відпочивати. При перевтомі рівень цукру в крові знижується, від цього хочеться солодкого. Особливо це характерно перед Новим роком, коли всі намагаються завершити свої справи, робочі завдання, знаходяться в стані перевтоми.

Будьте готові

Перед святами і в розпал новорічних канікул буде чимало застіль. В такому випадку неминуче переїдання. Але тільки якщо ви постійно голодні і спеціально нічого не їсте. Не варто так робити. Адже тоді ви будете накидатися на їжу, як божевільний. Тому необхідно хоча б перекушувати до гостей.

Прокачуйте свою силу волі

Бойовий настрій потрібно зберігати як до Нового року, так і під час свят. Тобто не треба піддаватися бажанням їсти шкідливу їжу, пити алкоголь. Ніяких відмовок, що ви почнете худнути після свят. Тільки зберігаючи силу волі на належному рівні, можна добитися хорошого результату.

Проведіть змагання на роботі

Худнути в компанії набагато простіше. Змагальний дух властивий багатьом людям. Порівнюючи результати один з одним, ви будете прагнути стати кращими. Якщо на роботі не оцінять вашу пропозицію зіграти в гру «Схудни до Нового року», то завжди можна знайти однодумців серед членів сім'ї, друзів, подруг.

Виключіть алкоголь

Важливо зберігати спокій і бути зібраними. А для успішного схуднення перед Новим роком треба виключити з раціону алкоголь. Тільки відновлення водного балансу і відмова від спиртного дозволить досягнути правильного результату.

Не звинувачуйте себе

Так, люди можуть бути слабкі, ласі на спокуси, які перед нами ставить життя. З'їли тістечко? Перекинули келих шампанського? Годі себе за це докоряти. Так, це не найкращий вибір, але що сталося, те сталося. Нехай ця помилка залишиться на вашій совісті і говорить про те, що так більше робити не варто.

Не сходьте з режиму

Нехай свята не будуть перешкодою в прагненні схуднути. Ходите на тренування, харчуєтеся в суворому режимі — продовжуйте це робити і далі. Жодні вечорниці та досвітки не повинні заважати вам.

Розслабтеся

І нарешті, вже в Новий рік дозвольте собі розслабитися і отримати задоволення від життя, свята, столу, краси і радості навколо. Адже святкові канікули не повинні бути нагадуванням про те, що потрібно завжди тримати себе у вузді.

Джерело : https://www.reserved.com

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар