ДОРОЖНІ РОБОТИ НА АВТОШЛЯХУ Р-42 ЛУБНИ-МИРГОРОД-ОПІШНЯ ЙДУТЬ ПОВНИМ ТЕМПОМ

Цьогорічні роботи на трасі Р-42 Лубни-Миргород-Опішня йдуть повним темпом. Цього року за рахунок коштів у розмірі понад 320 млн грн вдасться закрити близько 35 км найбільш проблемних ділянок траси у Зіньківському, Шишацькому та Миргородському районах.
Нагадуємо, що тендер на проведення цих робіт на 450 млн грн відбувся минулого року. На 90 млн грн роботи вдалося виконати ще минулоріч. Цього року 200 млн грн фінансування вже надійшли, інша частина очікується згодом.
Цьогорічні роботи підрядник розпочав в районі Баранівки на Шишаччині. Зараз ремонтники працюють в районі Великих Сорочинців на Миргородщині. Після цього ремонтні бригади йтимуть у бік Миргорода і дійдуть до межі з Лубенським районом.
Завдяки народному депутату Олегу Кулінічу протягом попередніх років, починаючи з 2017-го, на трасі Р-42 вже вдалося здійснити величезний обсяг робіт, а саме – відремонтувати поточним середнім ремонтом близько 60 км цієї дороги. Позитивні зміни на багатьох ділянках чітко побачили мешканці мого 147-го округу, зокрема Зіньківщини, Шишаччини та Миргородщини.
Зважаючи на те, що траса Р-42 Лубни-Миргород-Опішня є стратегічно важливою транспортною артерією, яка проходить територією чотирьох районів Полтавщини - Лубенського, Миргородського, Шишацького та Зіньківського районів та поєднує між собою районні центри, продовжити цей проект у нинішньому році – вкрай важливо. Не кажучи вже про те, що ця дорога сполучає між собою величезну кількість туристичних місць Полтавщини, які відомі на всю Україну (столиця українського гончарства Опішня, село Великі Сорочинці зі знаменитим ярмарком, місто-курорт Миргород, національний музей-заповідник Гоголя на Шишаччині, Диканька і так далі).
Переконані, що весь запланований обсяг робіт на цей рік буде реалізовано.







Джерело : соціальна мережа Фейсбук

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар