ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ З ВОЛЕЙБОЛУ ВІДНОВИТЬСЯ МАТЧАМИ У ПЕРШІЙ ЛІЗІ



«Епіцентр-Подоляни» знаходиться за крок до здобуття чемпіонського титулу.

Як розповіли у Федерації волейболу України, після 1-го туру, який відбувся у Краматорську ще 6-8 березня, турнірна ситуація набула такого вигляду: «Епіцентр-Подоляни» має три перемоги і 9 очок, ВК «Нікополь» – дві перемоги і 5 очок, ВК «Покуття» – одну перемогу і 3 очки та ДЮСШ-ДДМА йде без перемог із 1 очком. Таким чином, як бачимо, для здобуття чемпіонського титулу представникам Хмельниччини у рідних стінах достатньо не поступитися волейболістам Нікополя.

А оскільки серед підопічних Вадима Кульпи та Віктора Цвяка є чимало виконавців із солідним досвідом виступів у Суперлізі, то це завдання не виглядає для них надскладним. Тим більше, у Краматорську вони здолали найближчих переслідувачів досить переконливо – 3:0 (25:19, 25:18, 25:20), змусивши тих забагато помилятися на прийомах.

Та й в інших матчах перевага городян вийшла очевидною: ДЮСШ-ДДМА вони здолали – 3:1 (25:27, 25:20, 25:20, 25:14), а ВК «Покуття» – 3:0 (25:21, 25:17, 25:21).

Утім, за словами граючого тренера ВК «Нікополь» Андрія Муравчикова, вони вирушають до Городка аж ніяк не на прогулянку. Він та його підопічні роблять ставку на свій достатній досвід і націлені чіплятися за свій, так би мовити, «золотий шанс» до останнього. Та й характеру цим спортсменам не позичати.

Джерело: https://np.pl.ua/

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар