У ОДНОГО З НАЙКРАЩИХ БАСКЕТБОЛІСТІВ УКРАЇНИ ЗНАЙШЛИ КОРОНАВІРУС



Тест Олексія Леня виявився позитивним.

Про це сам баскетболіст написав на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

«Я пройшов тестування, яке показало позитивний результат. Я хочу сказати спасибі «Сакраменто» і НБА. Вони проробили гарну роботу, щоб я дізнався про зараження. Я відразу відправився на самоізоляцію. З нетерпінням чекаю, коли це закінчиться, і я повернуся до тренувань, щоб допомогти нашій команді в боротьбі за вихід в плей-оф », – написав Лень.

Нагадаємо, що сезон НБА буде відновлено 30 липня о Орландо.
Олексій Юрійович Лень (англ. Alex Len, *16 червня 1993, Антрацит) — український професійний баскетболіст, центровий.

За результатами опитування генеральних менеджерів команд НБА Олексій увійшов в список запрошених до “зеленої кімнати” драфту НБА куди запрошують найперспективніших учасників, щоб після оголошення своїх імен з’явитися на сцені для рукостискання з комісіонером ліги Девідом Стерном.
Олексій був одним з головних претендентів на перемогу у щорічному відборі нових гравців Національної баскетбольної асоціації США і претендував на участь у клубі «Клівленд Кавальєрс».

В результаті Лень був обраний «Фінікс Санз» під п’ятим номером на драфті, який відбувся у Нью-Йорку в ніч з 27 на 28 червня.
Такий високий номер представник України отримав вперше в історії — раніше рекорд належав Віталію Потапенку, якого «Клівленд Кавальерз» обрав під 12-м “піком” у 1996-му.

Джерело: https://np.pl.ua/

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар