НА ПОЛТАВЩИНІ У МАГАЗИНАХ ТА КАФЕ ВИЯВИЛИ ПОРУШЕННЯ КАРАНТИННИХ ВИМОГ


Дотримання карантинних вимог: на Полтавщині Держпродспоживслужба виявила низку порушень.
6 липня Держпродспоживслужба перевіряє суб’єкти господарювання щодо дотриманням протиепідемічного режиму в умовах карантину.
У Гребінці перевірили заклад громадського харчування – кафе «Берізка», магазин реалізації продовольчих товарів «Гарячий хліб» та ветеринарну аптеку.
У ході перевірок у магазині та кафе виявили такі порушення:
– відсутні ємності для використаних засобів індивідуального захисту;
– відсутні інформаційні матеріали про небезпеку захворювання на коронавірусну хворобу ( COVID-19);
– не дотримується соціальне дистанціювання;
– відсутнє маркування на підлозі;
– не проводиться температурний скринінг робітників.
Фахівці Хорольського районногоуправління Держпродспоживслужби в Полтавській області перевірили 12 об’єктів: заклади торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, ДНЗ, закладах громадського харчування.
Порушення виявили на двох об’єктах торгівлі. Серед недоліків – випадки порушення маскового режиму покупцями, не проводився температурний скринінг продавцям.
Фахівці Кобеляцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області перевірили магазини продовольчих та непродовольчих товарів, магазини автозапчастин, вуличні торгові точки продажу квасу. Під час рейдів були виявлені такі порушення: зберігання антисептиків у не визначених місцях, відсутні безконтактні термометри, антисептики знаходилися у ємностях не практичних для застосування, відсутні розмежувальні розмітки.

Джерело:
Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар