КОЛИ ПОЛТАВСЬКІ ПЕРШОКУРСНИКИ РОЗПОЧНУТЬ НАВЧАННЯ У ВИШАХ



Навчальний процес у у вищих навчальних закладах України розпочнеться 1 вересня, а для першокурсників бакалаврату та магістратури  з 15 вересня. Про це розповів виконувач обов'язків міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Освітній процес починається з 1 вересня для старших курсів, з 15 вересня рекомендовано починати для тих, хто вступив на перший курс, і для магістратури. Але заклад вищої освіти може прийняти рішення (про початок навчального процесу, – прим. авт.) з будь-якої дати, – сказав Шкарлет.
У Полтаві з 1 вересня шість навчальних закладів відкриють свої двері для студентів: Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка (ПНПУ), Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», Полтавська державна аграрна академія (ПДАА), Полтавський юридичний інститут Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, Українська медична стоматологічна академія (УМСА), Полтавський університет економіки і торгівлі (ПУЕТ).
У деяких із цих вишів уже вирішили остаточно, що навчання для першокурсників розпочнеться з 15 вересня.
ПНПУ – з 15 вересня.
Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» – планується з 15 вересня.
УМСА – освітній процес для першокурсників однозначно не розпочнеться з 1 вересня, але чи сядуть студенти за навчальні парти з 15 вересня – ще визначаються.
Полтавський юридичний інститут Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого – ще не визначилися.
ПДАА – з 15 вересня.
ПУЕТ – у виші ще вирішують, орієнтовно – з 15 вересня
Джерело:

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар