НБУ ВВОДИТЬ В ОБІГ ПЕРШУ В 2021 РОЦІ ПАМ’ЯТНУ МОНЕТУ

 


З 12 січня Національний банк України вводить першу в 2021 році пам’ятну монету “Агатангел Кримський”.

“Першою пам’ятною монетою 2021 року стане пам’ятна монета “Агатангел Кримський”. Національний банк України уведе її в обіг 12 січня 2021 року”, – йдеться у повідомленні.

Монета продовжує серію “Видатні особистості”, має номінал 2 гривні та виготовлена з недорогоцінного сплаву – нейзильберу.

Придбати пам’ятну монету “Агатангел Кримський” можна буде онлайн у Національного банку. Приймання замовлень почнеться з 15 січня та триватиме до 22 січня 2021 року. Один клієнт зможе придбати не більше 2 таких монет. Викупити своє замовлення клієнти зможуть впродовж 35 календарних днів. Інформацію про початок продажу можна буде уточнити у пунктах реалізації Ощадбанку.

Пам’ятна монета також продаватиметься через мережу банків-дистриб’юторів – Ощадбанк, Укргазбанк, Радабанк та Таскомбанк. Банки-дистриб’ютори розпочнуть продавати монету з 15 січня.

Клієнти зможуть придбати монету також через інтернет-магазин НБУ. Вона з’явиться у продажі на поточному тижні. Клієнти зможуть забрати монету самовивозом за адресою м. Київ, Контрактова площа 2А, або оформити доставку Новою поштою чи Укрпоштою.

Джерело: https://np.pl.ua/

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар