ПОСПІШАЙТЕ ПОДИВИТИСЯ. 5 ЧЕРВНЯ - НЕЗВИЧАЙНЕ МІСЯЧНЕ ЗАТЕМНЕННЯ



Так зване напівтіньове місячне затемнення розпочнеться 5 червня о 17:45 за всесвітнім часом, або о 20:45 за київським, і триватиме більше 3 годин.

Його буде видно не тільки на всій території України, а й в інших країнах Європи, Африки, Азії, а також в Австралії.

Максимальна фаза затемнення настане о 22:26 по Києву коли Місяць на 59 відсотків занурений в тінь Землі. Повна тривалість затемнення складає 3 години 18 хвилин і 13 секунд.

Місячне затемнення — прекрасний час для переосмислення, планування і спостереження. В цю добу можна намітити справи на майбутнє, щоб пізніше в спокійній обстановці ще раз перевірити всі пункти плану і відмовитися від тих справ, які не приведуть до успіху.

Повний місяць у Стрільці — вдалий час для проведення ритуалів, спрямованих на очищення і звільнення. В цю добу астрологи рекомендують попрощатися з минулим, яке віджило себе. Однак зопалу відмовлятися від чогось або когось не варто — слід позбавлятися лише від того, що дійсно втратило актуальність і лише обтяжує.

В п'ятницю можна і треба розважатися. Позитивні емоції будуть доречні, а гарний настрій не тільки вбереже від розладу, але і від попадання в конфліктні ситуації.

Джерело: https://nv.ua/
                 https://www.unian.ua/

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар