ВІДБУЛИСЯ СПІЛЬНІ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ ДЕПУТАТСЬКИХ КОМІСІЙ ТА ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ГРЕБІНКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 


В рамках підготовки до другого пленарного засідання 1 сесії 8 скликання відбулися спільні засідання постійних депутатських комісій та виконавчого комітету Гребінківської міської ради.

9 грудня постійні комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та підприємництва та з питань соціального захисту, охорони здоров’я, молоді, фізичної культури та спорту, освіти, культури  разом з виконавчим комітетом розглянули проєкти рішень, що виносяться на розгляд сесії. Зокрема дуже актуальне на сьогодні питання «Про початок реорганізації сільських рад Гребінківського району Полтавської області шляхом приєднання до Гребінківської міської ради Полтавської області». У проєкті рішення передбачено початок процедури реорганізації, визначено Гребінківську міську раду правонаступником майна сільських рад та затверджено План заходів з реорганізації. Крім того створено склади комісій з реорганізації по кожній сільській раді. На засіданні вирішили рекомендувати даний проєкт рішення до затвердження на сесії.

Також після розгляду та обговорення рекомендовано до затвердження на сесії План діяльності Гребінківської міської ради з підготовки регуляторних актів на 2021 рік.

Далі розглянули проєкти рішень щодо зміни до Програми соцзахисту та зміни до бюджету Гребінківської ОТГ на 2020 рік. Жваве обговорення викликав проєкт рішення Про внесення змін до Положення про відділ освіти. Після дискусії було запропоновано доповнити Положення пунктами щодо розширення молодіжної політики та розвитку спорту та рекомендувати до розгляду та затвердження на сесії міської ради.

Крім того було погоджено включити до порядку денного 1 додаткове питання, а саме «Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування». Згідно чинного законодавства, ранги буде присвоєно старостам, які до цього не мали стажу служби у місцевому самоврядуванні.

10 грудня відбулося спільне засідання постійних комісій з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та засобів масової інформації; з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, зв’язку та сфери послуг та з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування.

На спільному засіданні погодили порядок денний другого засідання першої сесії та розглянули ряд земельних питань, а саме «Про розгляд звернень щодо надання дозволів на розробку документацій із землеустрою» та «Про розгляд звернень щодо затвердження документацій із землеустрою». Також розглянули та рекомендували до затвердження на сесії міської ради рішення про початок реорганізації сільських рад Гребінківського району Полтавської області шляхом приєднання до Гребінківської міської ради Полтавської області та План діяльності Гребінківської міської ради з підготовки регуляторних актів на 2021 рік.

Крім того обговорили актуальні проблеми життєдіяльності громади та вирішили запросити на наступне пленарне засідання сесії міської ради директора КНП «Гребінківська центральна районна лікарня» Віктора Кривошею для надання інформації щодо захворюваності на COVID-19.















Джерело: http://www.hrebinka.org.ua/

 

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар